martes, 30 de junio de 2009

Espectacular "DIIVERDIA'09": el dia que més ens varem divertir

El passat diumenge dia 28 de juny el Parc Natural de la Serra Gelada i el seu entorn litoral, va celebrar el DIVERDIA'09, una activitat que amb la col·laboració de l'Ajuntament de L'Alfàs del Pi, la podiem qualificar de "jornada de portes obertes", en la que coneixer la bioDIVERsidad de este espai natural, al temps que ens DIVERtim, descobrint la seua vessant menys coneguda: els impresionants penya-segats marins.


En definitiva, esta activitat es en part la continuació del GEOLODIA'08, que varem celebrar en octubre de 2008 i en la que es varen realitzar varios viatges en veler. Enguany en el DIVERDIA, varem fer dos viatges en catamarà, a les 10:00 hores i a les 12:00 hores, per tal de poder coneixer eixa vessant més deconeguda de Serra Gelada. I va ser durant la segona singladura (12:00 h.) quan la gent que estavem embarcats en este veler, varem poder disfrutar "com a xiquets" (que tambè hi havien) del que podem qualificar de interacció dels dofins amb nosaltres, ja que ens van seguir durant una bona estona, realitzant tota classe de comportaments tant baix l'aigua com en la superficie, aconsseguint que la gent del barco difícilment oblide este encontre amb els dofins de Serra Gelada.


Segons les estimacions de Russell (Mundomar) que ens va acompanyar en el barco, possiblement el grup de dofins mulars estava format per uns 20 individus entre els que es trobava un exemplar juvenil.

No hay comentarios:

Publicar un comentario