lunes, 14 de junio de 2010

Avistamientos en las III Jornadas sobre delfines en el Parque Natural de la Serra Gelada (2)

Continuant amb les Jornades de Dofins celebrades el passat cap de setmana a L'Albir i dins de la programació proposta, es va celebrar l'apadrinament i bateig de dos dels dofins que s'han pogut vorer i fotografiar en ocasions diferents; per lo que ja tenim les seues aletes individualitzades degut a la forma i les marques que tenen, i als que se'ls ho va assignar un codi de identificació. Ara eixos dofins queden de la seguent manera:

  • RAD 1, que ha sigut rebatejat per el Centro Infantil de Educación Dísica "Delfines" com a "BIMBA", ja que pot tractar-se d'una femella al vorer-la sempre en grup.

  • RAD 14, que ha sigut apadrinat per JETURBE, donant-li el nom de "JETURBITO"


A partir d'ara podreu seguir les observacions individualitzaes d'aquestos dos dofins en la columna lateral.
Tant el "Centro Delfines" com JETURBE varen fer sendes donacions económiques per tal de tindre el privilegi de possar-li un nom a aquestos dofins. Molt graciós va ser quan els xiquets del "Centro Delfines" varen entrar a la sala de les xarrades amb una "vidriola" amb les monedes que havien recol·lectat i un sobre tancat amb el nom que decidiren.


A continuació teniu algunes de les imatges tant de les xarrades com de les eixides a la mar del cap de setmana, realitzades per el personal del Parc Natural i per algun particular.

Esperem que vos agraden. Ara ens toca a nosaltres començar a triar-les per tractar de traure alguna aleta que ens seveixca per a la fotoidentificació.






No hay comentarios:

Publicar un comentario